Suggesties

 

Voorgerecht:

Huisbereide kaaskroket           €14,90

Ambachtelijk kroketje van Parmezaan, Gruyère, Emmental, Cheddar, 

gefruite peterselie en citroen

 

Blackpudding:                    € 15,20

Lauw gebakken zwarte pens volgens oud Schots recept, gebakken appeltjes,

lichte Balsamico mayonaise , pittige rode biet en klassieke chutney

_____________________________________________________________________________

Hoofdgerecht:


Osso bucco milanese                       € 24,60 

Boterzachte kalfsschenkel met citrus , paprika, venkel - gebakken pasta 

en gremolata 

 

Blanquette van varkenswangen         € 25,60

 

klassiek bereid blanquette met seizoensgroentjes , romige saus en 

 

aardappelkroketjes 

 

Everzwijnfilet                 € 29,40       

In hoeveboter gebakken everzwijnfilet, omringd in al zijn glorie - crème 

van zoete aardappel, appel met veenbes, rode wijn peertje, savooikool 

met spekjes en truffeljus

 

Entrecote:                € 34,20

Rubia Galega(400gr) - notensalade, Choron saus en zoete aardappel frietjes
____________________________________________________________________________


Dessert:

Gunpowder panna cotta             € 9,50

Citrus , vervijn en limoen